Sykkelbud

VIP / Ekspress kan ta inntil 5 kg vekt. 2 timers inntil 2 kg / en tredjedel av ryggsekkens kapasitet. 5 timers inntil 0,5 kg / en femtedel av ryggsekkens kapasitet. Sykkel leverer innenfor ring 2. Utkant strøk vil belastes bilpris, men vi vølger vår visjon å ta mest mulig på sykkel!

Bilbud

Vi benytter biler med varerom fra 1,5 m3 til 15 m- i tillegg har vi biler med lem, og alltid umiddelbar tilgang på lastebiler.

Postboks

Avhenting av din postboks hver morgen. Vi kan ta med hentelapper.

Postlevering

Post du skal levere på postkontor hentes fast hos deg av et fast bud og leveres til nærmeste postkontor innen tidsfristen.

Norgespakken

Norgespakken er en landsdekkende distribusjonstjeneste til bedrifter i hele landet, ring eller benytt kontaktskjema ved forespørsel.

Kurertjenester

Et sykkelbud henter ferdig utfylte visumspapirer på ditt kontor, og du kan spare timesvis med kø på ambassaden.

Vi henter reseptfri medisin til deg fra apoteket.

Nøklene står igjen i utgangsdøren hjemme og du er på vei inni  et møte.

Bilen skal hentes på verksted. Etc etc.

Lager tjenester:

Vi kan hjelpe deg enten du skal sette noe bort for en periode, eller du trenger noen til å håndtere et varelager for deg. Vi har god erfaring med dette og kan sette opp ulike løsninger.

 

Hensikten med Miljøbudet er at du skal ha en trygg transportpartner, med kjente fjes som du kan stole på hva det måtte gjelde. Våre transportører velges nøye ut slik at de passer inn i vårt konsept. I tillegg leverer vi med totalfokus på miljøet, og til en god pris. Ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller telefon dersom du har spørsmål.