Miljøbudet AS betjener kunder i hele Stor-Oslo området. Ingen kunde er for liten, og ingen er i utgangspunktet for stor.

Miljøbudet ble for første gang stiftet i 1995 som et rent sykkelbudfirma, og har siden den gang opparbeidet seg et godt rykte i bransjen. Oslos gater blir mer og mer nedstøvet ettersom bilparkene vokser. Vårt kall er å endre denne trenden, og samtidig skape fordeler for deg som kunde. Siden oppstarten har det skjedd mye og vi ekspanderer stadig for å møte den økende interessen for vårt konsept.

Våre kunder består av alt fra miljøorganisasjoner til større firmaer som prioriterer en miljøprofil, og til mindre foretak med samme fokus. Mange kunder ser også at de ved å bytte til oss fra sin eksisterende budpartner, vil kunne oppleve et nokså nytt pust til sin hverdag.

På leverandørsiden vår er miljøaspektet alltid i fokus. Vi har et internt HMS system som regulerer administrasjon, leverandører og transportører. Vår visjon er at en sunn bedrift innad vil også skape gode ringvirkninger utad. For å skape et visuelt godt inntrykk har våre transportører frisk uniformering og dekorerte biler, noe som også gjør oss lett gjenkjennelige i gatebildet.

Vi leverer et komplett sett med tjenester. For et spesialtilpasset pristilbud på disse, ta kontakt!